Smo-King Elektronic & PC Design
Hangszóró-PC javítás és design, extrém ötletekkel.

Az általunk gyártott PC házakról tudni kell, (illetve ami filozófiánk is ):

- két egyforma PC ház nem készül nálunk, ugyanis minden általunk átalakított vagy kialakított PC ház kézzel épített, egyedileg kialakított festésű, így maximum csak hasonló kérhető egy másik darabból, amennyiben a fényképeken látható bármely darab elnyeri tetszésedet.

- hozott PC házakat is szívesen átalakítunk egyedi elképzelések szerint, külön megegyezéssel.

- A beépített design elemk nagyszámban újrafelhasznált alkatrészekl kiegészítők, a csapat környezetvédelmi törekvéseinek jegyében, így a megrendeléseket is ezekhez igazítjuk.

- igény szerinti méretben rendelhető beléjük a felhasználásnak megfelelő ATX rendszerű tápegység, ami legkisebbként 235W-os lehet, ha valami elvetemült oldschool-PC fanatik, netán Pentium II-es üzemeltetésre adná a fejét. Általában egyébként P4-esekre vonatkoztatva 300 - 350W-os tápokat építünk a házakba alapszinten, ha másra van igény természetesen azt is megoldjuk a rendelésnek megfelelően.

- mindegyik ház egyedi sorszámmal ellátott darab, ami garantálja a sehol máshol nem fellelhető egyediséget.


Egyenlőre kétféle designban gondolkodunk :

 

Smo-King sorozat, ami szmoking-fekete-fehér színösszeállítást, belül kék, UV-kék, illetve más színben rendelhető beltéri megvilágítást takar, esetlegesen belül elhelyezett LED projektoros ábra-megvilágítással, üvegfallal.

    

 


 

 - BlackHole sorozat; ezek pedig teljes fekete öltözetben, belül kék (esetleg más színű,) extra fényes LED technológiás megvilágítással, üvegfallal.

 Mindkét PC ház fajta különlegessége, az oldalt kialakított sokszög alakú, vagy a megrendelés igényei szerinti kivágott oldal-takaró lemez, ami belül karcmentes, strapabíró üvegborítással rendelkezik. ezen keresztül látható a belső design-kialakítás, ami PC házaink különlegessége. Üvegborítás kérhető még a házak tetejére is, aminek vastagságából adódóan arra nyugodtan lehet pakolni is, és nem elvetendően látható a PC "belvilága" működés közben is.

A belvilág általában kék, UV-kék (UV csöves), piros, zöld, vagy más színű extra fényes (16000 - 40000 milli-kandella fényességű) LED technológiás megvilágítással rendelkezik, ezt az alapár mindenképpen tartalmazza, miképpen az üvegoldalfalas kialakítást is.


Az egyedi igényben legyártott ötletű házaknak pedig csak a fantázia szab határt, szinte bármibe építünk PC-t, illetve PC házat, hogy aztán a kedvedre való "vas" kerülhessen bele.

 


 

Smo-King és BlackHole ATX PC házak árai :

egységesen 10000 Ft-ba kerülnek,  ez tartalmazza a belvilágítást, üvegfalat, és az egyedi logót, festést, valamint a legkevesebb 300 W-os tápegységet. (igény szerint nagyobbat is)

 


Az egyedileg igényelt házak esetében mindig személyreszabott ár kerül kialakításra, amit folyamatos egyeztetés előz meg.

 

- hozott ház esetén legkevesebb 6500 Ft

- új PC házból való kialakítás esetén 8500 Ft körül alakul az ár, de ez mind fel,- mind lefelé módosulhat, az elvégzett munka és felhasznált anyagok arányában.

Smo-King és BlackHole design is kérhető hozott házra, ebben az esetben az ár: 6500 Ft