Smo-King Elektronic & PC Design
Hangszóró-PC javítás és design, extrém ötletekkel.

 Az itt látható házak, az eddig elkészült munkáink, amelyek természetesen meg is rendelhetőek, illetve hozott anyagból kérhetőek saját ház-mod -ként is.


Smo-King prototype - "The Dangerous"

 

Az első modding, ami anno még fehér-bézsben létezett, de aztán megváltozott a forma, és elnyerte végső designját, plusz a belső világítást is. A belsejében összesen 120 gyertya fényereje található!!


Smo-King 006 - "A kukkoló"

Tévedésből a "Kukkoló" lett a 006.-os, aki egyébként egy kiszuperált öngyújtónak köszönheti létét...

   


Smo-King 007 - "Alfa"

...amit megelőzött Alfa, (a szellős designú, bontott winchesterével),...

  


Smo-King 008 - "Little Gipsy"

...és "Little Gipsy", egy konszolidált, mégis szép belsejű, AT házból kialakított miniATX.


 Smo-King 009 - "Graffity"

Egy "nonfigaratív-rajongó" ismerősünk jóvoltából jutott hozzánk "Graffity" alapanyaga, egy levehető, gyors-előlapos nagy-midi torony, ami némi kozmetikázás (az eredeti "non-figur" meghagyásával, természetesen) után,  az Alfára hajazó belsőt kapott.

  


Smo-King 010 - "Airless"

"Airless"-t, az ihlettelenség élesztette fel, egy törött ablakon kinézve, ezt jelképezik a repedések, a teljesen belátható belsőt takaró ablakon.

  


Smo-King 011 - "The Doggy"

Nem telt bele sok idő, hogy újabb "öngyújtott" ötlet világítsa be a műhelyt, amit a kisgyerekes családoknak szántunk, az elkészítésekor. A téma a 101 Kiskutya című rajzfilmet célozza.

   


Smo-King 012 - "Our PirX - Pirx Kalandjai"

A ház, a 2008-as év MODTech Hall modding versenyére készült, rohamtempóban, rengeteg aprólékos munkával. Minden izében újrafelhasznált, akárcsak a "PIRX Kalandjai" című magyar sci-fi filmsorozatunk, ami 3-4 évvel (!!) megelőzte a Csillagok Háborúját... A filmben anno sok háztartásban előforduló használati tárgy előfordult díszletként, és ez a gép ezen dolgok előtt hajol meg...,a saját díszleteivel:

- magyar Color Star színes TV elektronágyú

- magyar fekete-fehér TV elektronágyú,

- licenszelt MFM winchester olvasó fej

- licenszelt Grundig videomagnó fej

ezekből lett kialakítva a belső design, ami a képeken látható. 

  


Smo-King 013 - "Hazám-Házam"

Bár volt terv, amit erre a házra akartunk "akasztani", de a későbbiekben bemutatni szándékozott "0 dB" elnevezésű házat, az elkészítés bonyolultsága miatt más házba tervezzük a továbbiakban. Annyi bizonyos, hogy a leggyorsabban megtervezett és kivitelezett ház ez, (1,5 nap alatt készült el, a megálmodástól, a kész-állapotig !!) amit Nagy Gábor barátunk ötlete alapján alakítottunk ki, miután a "0 db" készítése kicsit "rágógumiszerűvé" nyúlt. A ház a most divatos "Régi - Magyarország" témakörében utazik, egy exkluzív időutazással,amúgy "magyarosan", a tetőrészben megvalósított régebbi "forintjainkkal", és egy mostani időket megidéző Széchényi idézettel...

Az eddigi legsikerültebb modjaink egyike... ;-)

  

                              


Az itt bemutatott házak, moddingok, egyedi megrendelésre is elkészíthető,megvásárolható darabok !

Érdeklődj ez ügyben, a Kapcsolatainknál...;-)