Smo-King Elektronic & PC Design
Hangszóró-PC javítás és design, extrém ötletekkel.

 A

www.radikalmod.hu

oldal támogatásával 2008-ban is megrendezésre került,

az mth 2008 modding verseny.

Erre a versenyre készültünk a Pirx Kapitány "témakörével", amiről a képek is tanúskodnak némiképpen. A versenyen nagy közönség-sikert hozott a Smo-King 012. "Our PIRX" modell, ami a Smo-King Videók menüpontnál is látható.

 

A PIRX -modell képi világát ezek a videók (is) ihlették:

 


 

 Készülünk még egy elég komplikált ház megvalósításra is, nevezetesen szeretnénk építeni, (Smo-King 014. - "0dB" lesz a neve) egy igazi, 0 dB (azaz nulla zajszintű) házat megvalósítani, amelyben a winchesteren és meghajtókon kívül nem lesz mozgó zajkeltő eszköz felhasználva, illetve a meglevők is közel 0db zajszintűek lesznek; mégsem vízhűtéses rendszer. A részleteket a www.radikalmod.hu oldal galériagyűjteményében is láthatóvá tesszük rövidesen.


 

Egy hosszas "öko" beszélgetés alapján kezdtünk bele a Smo-King 015. - "FuckingEwing" nevű darabba, ami az olajipart veszi téma-alapul.

Képek hamarosan!!


A PoliLumin Kft. szponzorálásával készülnek legújabb gépeink, amik festéséhez a PoliLumin biztosította a festék-adalékokat és matricákat. Ezek különleges foszforeszkáló, és UV fény-reagens adalékok.

A festék adalékok komplikált felhasunálása miatt az elkészítés még nem teljesen kész, de hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk ez ügyben is; az alapgépek már beüzemelt állapotban várják a festési mizériát.